• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

MP uldstrømpebukser

MP uld strømpebukser er lavet i flere forskellige varianter. Fællesnævneren for udvalget her hos Svanebutikken er naturligvis ulden. Vi har udvalgt tre serier som det til trods, er meget forskellige. En serie i uld og bomuld, en helt ny serie i uld og silke, samt en serie med et super flot mønster, der også egner sig til en festlig anledning.   

Derudover kan du finde et lille udvalg af MP uldstrømper, som er super søde og feminine og som egner sig rigtig godt til et par sneakers. 

Mere om MP strømpebukser i uld:

MP uldstrømpebukser i uld og bomuld:

Serien i uld er bomuld er den serie jeg klart vil anbefale dig at vælge, hvis du er sensitiv overfor den følelse som uld kan efterlade. Strømpebukserne har uld yderst og bomuld inderst. 

MP uldstrømpebukser i uld og silke:

Når uld kombineres med silke, bliver stoffet meget smidigt, blødt og får en god elasticitet. Uld og silke er også hudvenligt, dog skal du vælge buksen ovenfor, hvis du er særlig sensitiv. 

MP uldstrømpebukser med mønster: 

Omend det kan være lidt svært at se på billederne, så har uldstrømperne her et helt fantastik mønster, som du helt sikkert lige skal zoome ind på. De er velegnede både til en festlig sammenkomst og til hverdag. 

Fælles for alle MPs uldstrømpebukser er at de er fri for sundhedskadelige kemikalier, er Oeko tex 100 certificerede og produceret på MP egen fabrik indenfor EUs grænser. 

 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400 - Fit 400x400