• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

BABY BODYSTOCKING

En af de absolut mest essentielle beklædningsdele til ens baby er en bodystocking. En bodystocking til baby er den nok vigtigste beklædningsdel, da en baby body er med til at kunne give varme til barnet i de koldere måneder, men samtidig kan den fungere som en kølende beklædningsgenstand i de varme sommermåneder. Dertil kommer der så alle de forskellige valgmuligheder inden for bodystocking til baby.

Vælg den bodystocking der passer til din babys behov

Alle børn er forskellige, og derfor vil alle børn også have forskellige behov, når det kommer til bodystockings. Nogle børn er mere kuldskær end andre, hvorfor en baby bodystocking i uld vil være at foretrække. Med en baby body i uld, vil det være nemmere for barnet at blive holdt varm, uden at skulle have en masse lag på. Ulden er med til at regulere barnets temperatur, hvorfor det også er en super god ting at give sit barn på i sommermånederne. Her vil det være oplagt at vælge en baby bodystocking i en uld/silkeblanding, da denne type føles lettere og blødere mod huden. Da uld er et naturprodukt, vil det være med til at regulere dit barns temperatur, og derfor virke kølende i varme temperaturer og omvendt i de kolde temperaturer.

35%
uldsilke body i blå

Bodystocking i uldsilke

146,21 DKK 224,95 DKK
35%
Uld body fra Hust&Claire

Grå uld body med isbjørne

149,46 DKK 229,95 DKK
35%
blå body med krave

Blå uld bambus body med krave

129,96 DKK 199,95 DKK
35%
Baby underbukser fra JOHA

JOHA baby underbukser

25,96 DKK 39,95 DKK
35%
joha body udsalg

Bodystocking med t-shirts

84,50 DKK 130,00 DKK
35%
Blå body med striber

Blå body med kort ærme

64,35 DKK 99,00 DKK
35%
Rød kort ærmet body

Rød body med kort ærme

64,35 DKK 99,00 DKK
35%
Rød stribet ody

Rød body uden ærmer fra JOHA

57,85 DKK 89,00 DKK
35%
Rosa uld bodystocking

Langærmet uld body fra Claire

149,46 DKK 229,95 DKK
35%
Støvet grøn uld body

Støvet grøn-blå uld body

149,46 DKK 229,95 DKK
35%
Joha babyundertøj

Joha - Hvide baby parties

25,96 DKK 39,95 DKK
35%
Hvid baby undertrøje

Joha - Hvid amerikansk shirt

32,46 DKK 49,95 DKK
35%
Blå uld body uden ærmer

Blå uld body uden ærmer

77,35 DKK 119,00 DKK
35%
Varm uld body uden ærmer fra Joha

Grå ULD body uden ærmer

77,35 DKK 119,00 DKK

Baby body med lange eller korte ærmer

Her er det igen et spørgsmål om smag og behag. Nogle mødre foretrækker at iklæde deres børn kortærmede bodystockings, hvorimod andre er mere til de langærmede af slagsen. Det er også muligt at finde en baby bodystocking helt uden ærmer. Denne type af bodystocking til baby er oplagt at iklæde dit barn i sommermånederne, da den beskytter kroppen imod solens skarpe stråler, men samtidig giver luft til barnets krop.

 

Bodystockinger i høj kvalitet

Når du skal købe den næste bodystocking til baby, så finder du et hav af muligheder her hos Svanebutikken.dk. Jeg har valgt at have et bredt sortiment af forskellige modeller, men de fleste bodystockings kommer fra det danske mærke Joha, da kvaliteten af deres babytøj er helt fænomenal. Joha er særdeles kendt for at lave lækkert babytøj, der holder pasformen og farven, selvom det bliver brugt flere gange om ugen og vasket mindst lige så tit. Derudover er Joha et super bæredygtigt mærke, der har flere fantastiske certificeringer af deres produkter. Derfor kan du handle lækkert børnetøj med en super god smag i munden!

 

Bodystocking til baby i din foretrukne farve og kvalitet

Her på siden vil du finde bodystockinger i flere forskellige kvaliteter. Jeg forhandler bodystocking til baby lavet i ren uld, uld/bomuld, uld/silke og ren bomuld. På den måde kan du vælge det tekstil, der passer bedst til dit barn. Udover at du kan finde en bodystocking til baby i flere forskellige tekstiler, så kan du også finde dig en baby body i mange forskellige farver. Hvad end du føler for at give dit barn farvestrålende tøj med masser af mønster på, eller du er mere til det afdæmpede nordiske look, så kan du finde det ud fra det store udvalg i denne kategori.