• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

BABY KØREDRAGT

Køredragten til din baby. Mangler du en dejlig varm køredragt til din baby, så er du kommet til rette sted. Jeg har samlet nogle skønne kvalitets køredragter til din baby her. Du kan vælge i mellem 100% uld, bomuld og fleeceddragten. Køredragterne er fra Joha. Køredragten kan du bruge til køreturen i autostolen, til middagsluren i barnevognen og senere til turen i klapvognen. Fælles for køredragterne fra Joha er den gode kvalitet og den super fleksible pasform. Dragterne åbnes med enten lynlås eller knapper.


Vælg den rette baby køredragt til dit behov

Du kan vælge en køredragt med lynlås lukning. Eller en køredragt med knappe lukning. Du kan også vælge en køredragt med dobbeltlukning ved fødder og hænder. En kørdragt med uden dobbelt lukning kræver et par futter og luffer. Så undgår du kolde fødder og hænder, når køredragten er i brug. Det er ikke alle, som har behov for at kunne lukke dragten hel - og derfor vælger man en dragt uden lukninger. Du kan se udvalget her.

15%
blå uld dragt

Blå køredragt fra Hust & Claire

382,45 DKK 449,95 DKK
15%
Lavendel køredragt fra HUST and CLAIRE

Hust and Claire køredragt

424,95 DKK 499,95 DKK
Joha køredragt med lynlås

Joha uld køredragt med lynlås

499,95 DKK
Joha ULD køredragt med knapper

Joha ulddragt - Koksgrå ulddragt med knapper

399,95 DKK
Joha uld køredragt i merinould

Joha ulddragt med baggy bagdel

349,00 DKK

Størrelserne på baby heldragten

Baby køredragterne fås fra str. 50 (nyfødt) og helt op til str. 100 (2-3 år).
Når du vælger en baby køredragt til dit barn, så skal du vælge den størrelse dit barn bruger normalt i tøj. Dragterne er syet til at der skal være plads til tøj under dragten. Gerne 1-2 lag af tøj. Derfor skal du ikke vælge en større størrelse end normalt.
Er du i tvivl om størrelserne kan du se Babytøj størrelsesguiden her.

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre