• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

BABYTÆPPE

Et blødt og lækkert babytæppe er næsten uundværligt til en nyfødt baby. Et babytæppe kan du bruge i barnevognen, i sengen, til køreturen og når du ammer. Du kan også vælge at babytæppet skal være en del af indretningen på barnets værelse. 

Hos Svanebutikken kan du vælge babytæpper i strikket uld og strikket bomuld. Begge dele er økologiske kvaliteter. Du kan vælge hjemmestrikket uld babytæpper fra Farmor. Og du kan vælge bomuldsstrikket babytæpper fra Müsli.
Uld babytæpperne er vasket første gang - inden du modtager dit tæppe. Så er det klar til brug med det samme. 

Vask af babytæppe

Når du køber et babytæppe, så er det en god idé, at kigge på vaskeanvisningen. Kan det vaskes. I maskinen eller i hånden. Det kan helt sikkert ikke undgås at det bliver beskidt. Uldtæppet fra Farmor kan du vaske på uldprogram i maskinen. Husk at bruge uldvaskemiddel. Det er nemt at vaske og det tørre rigtig hurtigt.

Du kan vælge de skønneste homemade strikket babytæpper fra Svanebutikkens egen farmor. Læs mere om babytæppet her.

Bomulds babytæpperne fra Müsli kan også vaskes i maskinen. Her kan du vaske på almindeligt bomuldsprogram. Det er også nemt at vaske. Det er en gode idé at lægge tæppet til tørre i stedet for at hænge det op. Så undgår du, at det strækker sig.

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre