• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

JOHA AMMEINDLÆG

Joha ammeindlæg. Joha ammeindlæg findes i henholdsvis uld og uldsilke. Du kan se modeller og størrelser herunder.

Når du ammer, så er det så utroligt vigtigt, at du ikke bliver kold og får træk på og omkring brystet, da det gør brystet følsomt, og i værste fald risikere du brystbetændelse. Brystbetændelse er meget smertefuldt, så det skal du endelig gøre hvad du kan for at undgå. Check nederst for mere information om Joha ammeindlæg og find også størrelsesguiden nederst. 

Uld ammeindlæg fra joha med lomme til engangsindlæg

Uld ammeindlæg fra Joha - Hvide ammeindlæg

99,00 DKK
Hvide uld ammeindlæg fra Joha

Uld Ammeindlæg - Tykke ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Ammeindlæg sort uld med plads til engangsammeindlæg

Joha ammeindlæg uld - Sorte ammeindlæg Joha

99,00 DKK
Uldsilke ammeindlæg fra Joha med plads til engangsammeindlæg

Ammeindlæg uld silke - Joha

149,00 DKK
Tykke ammeindlæg fra Joha

Ammeindlæg - Ekstra tykke ammeindlæg - Joha

99,00 DKK

Også værd at vide om Joha ammeindlæg:

Med Joha ammeindlæg i uld er du sikker på, at du kan holde brystet varmt, også selvom mælken gør ammeindlægget vådt og fugtigt. Der sker nemlig det, at ammeindlægget absorbere den overskydende væske - og genbruger væsken til at isolere med. Det er den proces, der gør at du undgår at blive hverken kold eller klam. Joha ammeindlæggene i uld holder dig varm og tør, samtidig med at huden får lov til at ånde. 

Der er faktisk et gammel mundheld der siger, at "man med  uldne sokker, ammeindlæg i uld, og et barn med god sutte teknik, holder brystbetændelsen langt væk".

Størrelse på Joha ammeindlæg i uld

Ammeindlæg uld med lomme samt ammeindlæg i uld silke: 

  Diameter Omkreds
S/M 13 cm 42 cm
M/L 15 cm 48 cm

Joha ammeindlæg - ekstra tykke ammeindlæg - råhvid eller koksgrå:

  Diamter Omkreds
S 11 cm 32 cm
M 15 cm 38 cm
L 17 cm 49 cm
XL 22 cm 59 cm

Joha tager hensyn til miljøet: 

Joha ammeindlæg er fremstillet med stort omtanke for miljø og klima. Joha ammeindlæg er herunder Oeko-tex 100 certificerede, og således en garanti for at ammeindlæggene ikke har være i berøring med sundhedsskadelige kemikalier.

Joha ammeindlæg er producerert af 100% merinould eller i en kombination med silke. Joha bruger kun uld der er helt mulesing fri. Det betyder at dyrene der har avlet ulden, ikke har har lidt nogen former for overlast.

Joha er medlem af BSCI. BSCI er en international organisation der holder justits med at deres medlemmer lever op til strikse krav, når det kommer til social ansvarlighed. Der bliver her målt på forskellige faktore som for eksempel miljø, lønforhold og sikkerhed på arbejdspladsen.

Joha ammeindlæg er producerert indenfor det europæiske fællesskab og bliver bliver ikke transporterert over lange afstande.

Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400