• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Joha ammeindlæg

Joha uld ammeindlæg

Joha ammeindlæg findes i henholdsvis uld og uld silke. Du kan se modeller og størrelser herunder.

Når du ammer, så er det utroligt vigtigt, at du ikke bliver kold og får træk på, eller omkring brystet. Det gør brystet følsomt, og i værste fald risikere du brystbetændelse. Brystbetændelse er meget smertefuldt, så det skal du endelig gøre, alt hvad du kan for at undgå. Check nederst for mere information om Joha ammeindlæg og find også størrelsesguiden nederst. 

Også værd at vide om Joha ammeindlæg:

Med Joha uld ammeindlæg er du sikker på, at du kan holde brystet varmt, også selvom mælken gør ammeindlægget vådt og fugtigt. Der sker nemlig det, at ammeindlægget absorbere den overskydende væske - og bruger den til, at isolere sig selv med. Det er den proces, der gør at du ikke bliver hverken kold eller klam. Joha uld ammeindlæggene holder dig varm og tør, samtidig med at huden får lov til at ånde. 

Der er faktisk et gammel mundheld der siger, at "man med  uldne sokker, uld ammeindlæg, og et barn med god sutte teknik", kan holde  brystbetændelsen langt væk.

Størrelse på Joha uld ammeindlæg

Ammeindlæg uld med lomme samt ammeindlæg i uld silke: 

  Diameter Omkreds
S/M 13 cm 42 cm
M/L 15 cm 48 cm

Joha ammeindlæg - ekstra tykke ammeindlæg - råhvid eller koksgrå:

  Diamter Omkreds
S 11 cm 32 cm
M 15 cm 38 cm
L 17 cm 49 cm
XL 22 cm 59 cm

Joha tager hensyn til miljøet: 

Joha uld ammeindlæg er fremstillet med stort omtanke for miljø og klima. Joha ammeindlæg er herunder Oeko-tex 100 certificerede, og således en garanti for at ammeindlæggene ikke har være i berøring med sundhedsskadelige kemikalier.

Genanvendelige ammeindlæg

Joha uld ammeindlæg er producerert af 100% merinould eller i en kombination med silke. Du kan bruge ammeinlæggene ubegrænset og indtil de er slidt op. Herefter er Joha uld ammeinlæggene helt og aldeles nedbrydelige og uden skade for naturn.

Vaskbare ammeindlæg

Det foranstående betyder såldes også, at Joha uld ammeinlæggene kan vaskes, både med eller uden maskine. Tag eventuelt dit ammeindlæg med under bruseren og vask i din shampoo. Vasker du i maskinen skal du huske at bruge uldvaskemiddel. 

Joha er medlem af BSCI. BSCI er en international organisation der holder justits med at deres medlemmer lever op til strikse krav, når det kommer til social ansvarlighed. Der bliver her målt på forskellige faktorer som for eksempel miljø, lønforhold og sikkerhed på arbejdspladsen.

Den merinould som Joha bruger til fremstilling af ammeinlæggene er helt mulesing fri. Det betyder at dyrene der har avlet ulden, ikke har har lidt nogen former for overlast.

Joha uld ammeindlæg er producerert indenfor det europæiske fællesskab og bliver derfor ikke transporterert over meget lange afstande.

Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400Joha ammeindlæg i uld - Fit 400x400