• 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

Joha bambus

Joha bambus undertøj

Joha bambus til kvinder er en mix og match serie, som du kan sammen sætte og kombinere helt efter dine egne behov og præferencer. Svanebutikken har i nogen tid haft glæde af Joha bambus nattøj, og har løbende udvidet serien med elementer, som du kan bruge til at mixe helt din egen Joha bambus natdragt. Vælg for eksempel imellem Joha bambus undertrøje med korte eller lange ærmer.  

Joha bambus serien er endvidere meget velegent til brug når du dyrker yoga, gymnastik eller andre fritidsaktiviter. Bambus udemærker sig ved at være utrolig blødt og behageligt, og samtidig med det kan din hud ånde frit og ubesværet.

 

dame strømper i bambus

dame strømper - bambus

39,95 DKK
rosa strømper i bambus - JOHA

rosa strømper - bambus

39,95 DKK
Tynde strømper i bambus

tynde strømper - bambus

39,95 DKK
tynde bambus ankelstrømper

tynde ankelstrømper - grå bambus

39,95 DKK
Sorte bambus strømper unisex

sorte bambus strømper

39,95 DKK
Ankelstrømper bambus - unisex

ankelstrømper bambus - marineblå

39,95 DKK
Sorte cykelshorts dame

Sorte cykelshorts dame

169,95 DKK
Joha bambus natdragt sort

joha bambus natdragt

549,95 DKK
bambus nattøj fra JOHA

Bambus nattøj Joha

549,95 DKK
Natkjole Dame

Natkjole bambus dame

329,95 DKK
Grå bambus natkjol

Joha natkjole bambus

329,95 DKK
Bambus t-shirt dame - lysgrå

Joha bambus t shirt - lækker grå farve

279,95 DKK
Bambus t shirt fra Joha - sort

Bambus t shirt - ultra blød kvalitet

279,95 DKK
Yoga bukser i bambus

Yoga bukser / bambus leggings i sort fra danske Joha

299,95 DKK

Joha bambus dame: 

Hele serien af bambus produkter fra Joha er først og fremmst Okeo tex 100 certificeret. Det betyder at du ikke behøver at bekymre dig om indhold af sunhedsskadelige stoffer og kemialier. 

Af flere grunde er bambus en meget miljøvenlig plante. Dels fordi bambus planten vokser meget hurtigt, og særlig fordi den gør det uden brug af pesticider. Bambus bidrager til at absorbere mere co2 end et træ og på samme baggrund anses bambus for at være co2 neutral i hele sin cyklus. 

Du gør med andre ord noget godt for både dig selv og miljøet når du køber tøj der er fremstillet af bambus, også selvom bambus planten primært gror på helt andre himmelstrøg, og skal transporteres over lange afstande. 

Bambus undertøjet fra Joha består af de følgende primæare styles:

Joha bambus undertrøje

Du kan tilkøbe lige så lækre undertrøjer med lange eller med korte ærmer. Du skal være opmærksom på at bambus undertrøjerne fra Joha er ekstremt lange, og går næsten ned over din bagdel. Af samme årsag er de særligt velegnede som sove t-shirts. 

Joha bambus nattøj

Det er netop de to førnævnte styles der til sammen udgør det skønne nattøj, der ud over at være blød og behageligt også kan afhjælpe forskellige gener som f.eks sved eller kulde om natten. 

Joha bambus leggings

Joha har lavet sine bambus leggings i - skal vi kalde det haremsstil. Det betyder at de er løstsiddende og utrolig bahagelige at have på. Du kan bruge dem som en del af dit nattøj, til hjemmelig hygge eller til f.eks. yoga

Joha bambus strømper

Endelig laver Joha nogle helt fantastiske bambus strømper, som fås i størrelser til såvel damer som herre. Dem skylder du dig selv at prøve engang ved lejlighed.