Shop med fordele i efterårsferien: GRATIS FRAGT torsdag, fredag, lørdag og søndag (gælder levering til GLS pakkeshops)
  • 1-3 dages levering
  • Fri fragt over 599,-

JOHA FUTTER

Joha futter til små baby fødder. Mangler du nogle bløde, varme og skønne uld futter til dit barn, så er du landet det helt rette sted. Joha´s uld futter er altid meget populærer til de små fødder. Fordi de er fantastiske til at holde foden varm, og har den perfekt pasform til små fødder.
 
Joha uld futter er kvalitet futter i 100% uld eller uld og bambus. Ulden er tyk og holdbar. 
Futterne har en bred ribkant og elastikbånd ved anklen. Ribkanten kan foldes op og ned - alt efter hvilke formål du skal bruge futterne til. Elastikbåndet holder futterne tæt til foden og sørger for at futterne bliver på plads. Futterne har en rigtig god pasform. Både til smalle og brede babyfødder. 
 
Joha Futter holder dit barns fødder varme og lune. Ulden hjælper dit barn til at holde en stabil kropstemperatur, og hjælper samtidig kroppen med at komme af med varmen igen. Joha uld kradser ikke. De er bløde og meget behagelige at have på. Og så er de selvfølgelig også super smarte. 

Størrelser på Joha futter

Str. 60 - 10 cm.
Str. 70 - 11 cm.
Str. 80 - 13,5 cm.
Str. 90 - 15 cm.

25%
Uld futter fra JOHA - Brune

Brune uld futter fra JOHA

134,96 DKK 179,95 DKK
Koksgrå uld futter fra Joha

Uld futter - Joha baby futter Grå

129,00 DKK
Naturhvid uld futter fra Joha

Baby futter - Joha uld naturfarvet

129,00 DKK
Joha futter tyk uld

Baby uld futter - Lys blå futter

129,00 DKK
Rosa uld futter fra Joha

Joha baby uld futter

129,00 DKK
Joha baby futter i uld og bambus

Joha uldbambus futter - rosa futter

129,00 DKK

Vask af Joha futter 

Futterne kan vaskes i maskinen på uldprogram. Vælg 20 eller 30 grader uldprogram. 
Husk altid at bruge uld vaskemiddel. På denne måde bevarer du bedst muligt ulden.
Sæt uld futterne til at tørre i vindueskarmen eller nær en radiator, det får ulden aktiveret og lader fugten absorbere i futterne, som gør at ulden isolerer bedst muligt.

Har du brug for andre gode råd til vask af dit dit uldtøj, så kan du her se Svanebutikkens uld vaske og uldråd. Ulden skal behandles med omhug, så du får mest muligt ud af uldens gode egenskaber.

Valg af Joha uld futter til dit barn

Joha futter fås fra str. 60 til og med str. 90 eller 100. Dvs. du kan få futter til din nyfødte baby - og helt op til 1-2 år. Joha´s uld futter svarer til de almindelig størrelser. Men skal du være helt sikker på, at dit barn kan passe futterne, så skal du måle dit barns fod - og sammenligne med størrelserne her over. På den måde får du den helt rette størrelse.

Har du brug for min hjælp til at vælge de rette baby uld futter til dit barn, så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail, telefon eller chatten. Jeg hjælper dig gerne.

Produktet blev lagt i kurven

Til kassen

Shop videre